Almedalsveckan 24/6 – 28/6
Måndag:
Svensk Karrékotlett med Rödvinssky & Ramslökssmör
Panerad Spätta med Remouladsås
Bön & Grönsaksgryta med Rostad Kokos & Ris (vegansk)
Tisdag:
Lammfärsbiffar med Fetaost, Soltorkade Tomater & Rosmarinsky
Panerad Spätta med Remouladsås
Veg Lasagne med Spenat, Champinjoner & Vitlök
Onsdag:
Dijon & Pestofylld Svensk Fläskytterfilé med Färskostsås
Fiskgryta med Musslor, Saffran, Curry, Grönsaker & Grädde
Chili sin Carne av Sojafärs (vegan)
Torsdag:
Chilistekt Svensk Kycklingklubbfilé med Mangosås
Fiskgryta med Musslor, Saffran, Curry, Grönsaker & Grädde
Nordafrikansk Kikärtsgryta med Couscous (vegansk)
Fredag:
Schnitzel med Rödvinssås & Citron / Vitlökssmör
Stekt Strömming med Potatismos & Dillcrème
Rödbetspaj med Selleriröra
All vår fisk är MSC märkt
Öppettider
Måndag & fredag
Kl 08:00 – 16:00
Tisdag-torsdag
Kl 7.30 – 17.00
Lunch mellan 11:00 – 15:00
Dagens Lunch: 150kr
Avhämtning: 120kr
Tel: 10 84 84
Cramergatan 3, 621 57 Visby
På Campus Gotland