Almedalsveckan 24/6 – 28/6

Måndag: 

Svensk Karrékotlett med Rödvinssky & Ramslökssmör
Panerad Spätta med Remouladsås
Bön & Grönsaksgryta med Rostad Kokos & Ris (vegansk)

Tisdag:

Lammfärsbiffar med Fetaost, Soltorkade Tomater & Rosmarinsky
Panerad Spätta med Remouladsås
Veg Lasagne med Spenat, Champinjoner & Vitlök

Onsdag:

Dijon & Pestofylld Svensk Fläskytterfilé med Färskostsås
Fiskgryta med Musslor, Saffran, Curry, Grönsaker & Grädde
Chili sin Carne av Sojafärs (vegan)

Torsdag:

Chilistekt Svensk Kycklingklubbfilé med Mangosås
Fiskgryta med Musslor, Saffran, Curry, Grönsaker & Grädde
Nordafrikansk Kikärtsgryta med Couscous (vegansk)

Fredag:

Schnitzel med Rödvinssås & Citron / Vitlökssmör
Stekt Strömming med Potatismos & Dillcrème
Rödbetspaj med Selleriröra

All vår fisk är MSC märkt

Öppettider

Måndag & fredag

Kl 08:00 – 16:00

Tisdag-torsdag

Kl 7.30 – 17.00

Lunch mellan 11:00 – 15:00

Dagens Lunch: 150kr
Avhämtning: 120kr

Tel: 10 84 84
Cramergatan 3, 621 57 Visby
På  Campus Gotland