Almedalsveckan 3/7 – 8/7
Söndag:
Svensk Karrékotlett med Rödvinssky & Ramslökssmör
Panerad Spätta med Remouladsås
Bön & Grönsaksgryta med Rostad Kokos & Ris (vegansk)
Måndag:
Lammfärsbiffar (Gotlands Lamm) med Fetaost, Soltorkade Tomater & Dragonsky
Panerad Spätta med Remouladsås
Veg Lasagne med Spenat, Champinjoner & Vitlök
Tisdag:
Helstekt Fläskytterfilé med Apelsin/Färskostsås
Husets Fiskgryta med Aioli
Falafel med Grönsaksris & Vitlökssås (vegan)
Onsdag:
Chilistekt Svensk Kycklingklubbfilé med Mangosås
Husets Fiskgryta med Aioli
Nordafrikansk Kikärtsgryta med Couscous (vegansk)
Torsdag:
Chili av Lånkokt Högrev
Stekt Strömming med Potatismos & Dillsmör
Veg Chili av Sojafärs & Ris (vegansk)
Fredag:
Schnitel med Rödvinsås & Citron / Vitlökssmör
Stekt Strömming med Potatismos & Dillsmör
Grönsaksbiffar med Svampsås
All vår fisk är MSC märkt
Öppettider
Söndag – Torsdag
Kl 08:00 – 17:00
Fredag
Kl 08:00 – 15:30
Lunch mellan 11:00 – 14:00
Dagens Lunch: 130kr
Avhämtning: 100kr
Tel: 10 84 84
Cramergatan 3, 621 57 Visby
På Campus Gotland